Fiole alcooltest fara balon (set de 50 fiole)

SKU:Fiole50
In Stoc
355,81 lei
cu TVA Livrare in 24h

299,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Fiole alcooltest Test&Drive

Fiolele alcooltest de unica folosinta Test&Drive sunt produse, calibrate, verificate si ambalate respectand normele europene de calitate si siguranta.

Fiolele alcooltest Test&Drive sunt produse si certificate in Uniunea Europeana.

Fiecare fiola este ambalata individual alaturi de instructiuni de folosire in limba romana. Pe ambalaj este mentionat termenul de valabilitate.

Fiolele Test&Drive sunt recomandate pentru uz personal. Pentru a face utilizarea cat mai usoara si rapida, fiolele nu sunt prevazute cu balon, ceea ce nu va permite sa verificati daca o terta persoana sufla corect si suficient in fiola.

 

Instructiuni de utilizare

1.      Apasati concomitent in cele doua capete ale fiolei, pana cand capacele vor rupe folia de siguranta din interiorul tubului si se vor deplasa cativa milimetri (nu vor ajunge pana la sagetile inscriptionate pe fiola; sagetile indica sensul de impingere, nu nivelul pana la care se vor deplasa capacele).

2.      Inspirati adanc si apoi expirati in oricare dintre capetele fiolei timp de 10 secunde, inspirati din nou si expirati imediat inca 10 secunde.

3.      Asteptati 2 pana la 4 minute si apoi comparati culoarea cristalelor din fiola cu scala inscriptionata pe fiola si/sau ambalaj. Este indicat sa faceti acest lucru la lumina naturala. Daca asteptati mai mult de 5 minute intre testare si citirea rezultatelor, este posibil ca rezultatul sa nu mai fie indicat corect.

Nu conduceti un autovehicul daca ati consumat alcool!

Data de valabilitate

Data de valabilitate este inscriptionata pe ambalaj. Nu folositi fiolele dupa data de expirare intrucat rezultatele indicate pot fi fals negative sau inexacte.

A se citi inainte de utilizare:

Fiolele alcooltest pot fi folosite o singura data.

Producatorul si distribuitorii nu sunt responsabili pentru efectele deciziilor luate in baza testelor efectuate cu aceste fiole alcooltest. Aceste teste nu pot fi folosite ca proba in instanta. Utilizatorul acestor fiole este singurul responabil in privinta deciziilor pe care le ia.

Daca ati baut alcool, v-ati clatit cu apa de gura etc., asteptati 20 de minute inainte de a face testul. In caz contrar, rezultatul va fi denaturat de alcoolul/substantele reziduale din cavitatea bucala si nu va reflecta concentratia de alcool din sange.

Nivelul de alcool din respiratie creste timp de pana la o ora dupa consumul de alcool.

Fiolele alcooltest sunt concepute pentru a masura concentratia de alcool din respiratie.  Pentru a transforma concentratia de alcool din respiratie in concentratie de alcool in sange, inmultiti cu 2,10 sau chiar mai mult, 2.50. De exemplu: 0.2 ‰ alcool in aerul expirat = aprox. 0.42-0.50 mg/l alcool in sange (BAC/blood alcohol)

Chiar si o concentratie mica de alcool (de exemplu  0.2‰) poate determina incapacitatea sau capacitatea scazuta  de a conduce un autovehicul, de a manevra echipamente etc., punand in pericol viata utilizatorului si a celor din jur. Nu conduceti un autovehicul daca ati consumat alcool, indiferent de cantitate!

A nu se folosi in alte scopuri decat acela de a testa nivelul de alcool.

Componente

Fiolele alcooltest sunt formate dintr-un tub de sticla, o substanta reactiva, granule absorbante, filtre, folie de aluminiu si doua capace de protectie.

Nu dezmembrati fiolele alcooltest. Partile componente pot pune viata si sanatatea in pericol daca fiolele nu sunt folosite corect sau daca sunt folosite pentru alte scopuri decat cel pentru care au fost produse. Fragmentele de sticla sparta pot fi foarte periculoase, iar componentele mici pot fi inghitite. Nu lasati fiolele la indemana copiilor sau a persoanelor neautorizate.

Garantie

Perioada de garantie este de 12 luni de la achizitie.

Fiole50